LEARNING BY NATURE

LEARNING BY ADVENTURE

Vi tror på eventyr! Ved at opsøge eventyret får vi dybe erfaringer, grundlæggende ny læring og reelle forandringer. Derfor er modstand, bøvl, myg og vabler helt fantastisk. Det kan nemlig flytte os. Ligesom solnedgange, fjeldtoppe og nordlys minder os om det ekstraordinære i livet. Vi arbejder med både vabler og fjeldtoppe. Vi går med jer.

grønland hundeslæde team nord

Rejser

Vi har en række rejsemål, som vi er ret gode til. Adventure med grotter, klatring og white water i det smukke Brecon Beacons i Wales. Overnatning på indlandsisen og hundeslæde i Kangerlussuaq. Helikopter drop-of i Sveriges ødemark, med kano ekspedition hjem.

Udforskning af vandfald

Adventure Race

Vi laver adventure race til jeres virksomhed. Et adventure race er en fantastisk måde, at lave et læringsrigt event i jeres firma. Her får alle puls, adrenalin, samarbejde og sjov.

Vi afpasser tempo, sværhedsgrad og længde med jer.

den øde ø team nord outdoorteam

Den øde ø

Skal vi kidnappe personalet og smide dem af på en øde ø et sted i Danmark? Vi inddrager telefoner og giver jer, jeres livs vildeste teamoplevelse: Watercast fra ribbåd, benhårde forhandlinger, natløb og en masse overraskelser.

REJSER

Adventure uge i Wales

Lederskab på fjeldet sommer og vinter

Om rejser

Vi arrangerer rejser efter jeres behov:

 • Afvejning af udfordring og komfort
 • Nøje planlagt program, som kan indeholde elementer af teambuilding, ledertræning, coaching m.v.
 • Tid og penge
 • Vi leverer alt i udstyr
 • Vi leverer også fulde personlige udstyrspakker, med tøj, støvler, rygsæk osv. Kan bestilles med jeres logo.
 • Briefing og debriefing.

Vores rejsemål:

 • Kangerlussuaq på Grønland
 • Brecon Beacons i Wales
 • Bialowieza urskoven i Polen
 • Trollaktiv Norge
 • Härjedalen Sverige
 • Raudsilla i Estland

Vores destinationer er vildmarker og smukke naturområder. Vi bruger vildmarkslivet aktivt som en del af vores læringsfilosofi.

 

Hvad lærer man?

 • Personlig udvikling og empowerment
 • Du lærer at finde vej i vildmarken og at slå telt op
 • Du lærer om lederskab, performance og ansvar

ADVENTURE RACE

Jeres eget adventure race

Om adventure race

Har jeres virksomhed lyst til en anderledes personaledag. Vi laver adventurerace for alle personalegrupper med mere end 30 ansatte.

 

Vi er godt klar over, at alle ikke er maratonløbere. Derfor er vores design skubbet i en retning med mere samarbejde og udfordring og mindre distance, end de fleste andre adventure races.

 

I kan opleve løb, skydning, vandaktiviteter, klatring, rappelling, ziplines, MTB m.m. Vi tilpasser programmet tid, sted og behov.

 

Vi kan desuden lave jeres eget målbanner, buff’s med logotryk og medaljer til netop jeres Adventure Race.

DEN ØDE Ø

Robinson Crusoe Quest

Om Den Øde Ø

Den øde ø giver 24 timer ultra-intensiv teambuilding og teambonding. Vores udgangspunkt er positivt. Vi arbejder med tilpas udfordring, motivation og succes. Vi passer på jer hele vejen, så alle får den bedst mulige oplevelse med hjem.

Vi bruger Garuda eller Myers Briggs som aktive tilgange til teambuilding på Den Øde Ø.

 

12 timer efter turen afslutning holder vi debriefing og oplæg om high perfomance.

MSA wind har medarbejdere spredt ud over norden, og samles sjældent. Dertil var udfordringen, at grundet arbejdspres, var man sent ude med planlægningen af arrangementet. Teamexplore tog opgaven på kun 14 dage, og fik arrangeret fuld forplejning med overnatning, teambuilding om formiddagen afløst af et lille sjovt adventurerace om eftermiddagen. En helt igennem fantastisk dag.
MSA Wind
HR medarbejder
Jeg har lige været på vinter snesko friluftkursus i Sverige med Lars, det var en lærerig tur med nogle gode oplevelser. Lærte meget om navigation, lejrslagning, tips og tricks i naturen og på fjeldet. Learning by doing
Anders
Deltager på vinterfjeldskursus

eventyret starter når hverdagen slutter

Luk menu
×
×

Kurv