breathe in

"Velkommen til overfladen. Vi dykker igen om 5 minutter."

events

Vi har leveret til en række festivaler og events. Vi har gennem årene haft en stor aktie i Outdoorfestivalen i Ry, været projektleder på outdoor på Landsstævnet i Aalborg. Vores egne to events hedder Outdoorshow.dk og BasecampWest. Derudover har vi leveret til Danish Outdoorfestival, DM i Adventure Race og Silkeborg – Danmarks Outdoorhovedstad mange andre.

 

Vi er gode til logistik, overblik og kundeoplevelser.

 

Vi har bl.a. lavet 15 meter høj klatrevæg for Coca Cola på Strøget i København og stået for et stort event ved besøg af H.M. Dronning Margrethe i Silkeborg. Vi har også bidraget med klatrere til Bon Jovi i Sønderborg og står bag Danmarks eneste OCR for børn på FDM Jyllandsringen.

Vi håndterer grupper og arrangementer i alle størrelsesordener.

Vildmarksture

Totalentreprise

Vi leverer også gerne totalentreprisen til jeres event. Vi gennemgår idéfasen sammen med jer – hvad kunne vi forestille os med eventet? Hvad vil vi gerne formidle? Hvad er succeskriteriet? Herefter laver vi en plan og et design, som vi bliver enige om sammen med jer. Vi står også for produktion og udførelse: Alt fra mælk til kaffen, overnatning, helikoptere, oplægsholdere, aktiviteter.

Det kan være, at I skal have et reklamefremstød – en rebranding af virksomheden med et nyt kickof – et jubilæum – hvad som helst.

Bueskydning Team Nord

Leverandør

Vi leverer aktiviteter og instruktører til en lang række samarbejdspartnere.

Vi har et godt ry i branchen, som pålidelige og løsningsorienterede leverandører. Det er vi stolte af. 

kajak team nord

Vores referencer

Coca Cola

DGI Landsstævne

Nordisk Film

Ry Outdoor Festival

Danish Outdoor Festival

Artventure

Silkeborg Outdoorhovedstad

FDM Jyllandsringen

…og mange, mange flere

Outdoorshow

Vores egne events

Vi er stolte af vores to egne events – en stor outdoormesse og en friluftsfestival.

Lars Nyhuus Henriksen team nord

Foredrag og debat

Lars Nyhuus vandt i 2018 Alene i vildmarken på DR.

Lars er en erfaren taler, til både eftertænksomme foredrag og motivational speaking.

Lars har holdt mere end 150 foredrag.

Attraktionsværdi

Prikken over i’et, er den særlige, actionfyldte og mindeværdige oplevelse, som binder hele eventet sammen.

Vi arrangerer helikopterture, rib-sejlads, dykning, ziplines, klatring og rappelling og meget andet. Vi tænker over, hvad der er med til at skabe den rigtige opmærksomhed og opevelse af jeres event.

Sammen med jer, vurderer vi økonomi, muligheder og kapacitet. Rib-sejlads har f.eks. mulighed for større grupper, end helikopterflyvning har.

Vi har bygget midlertidige klatreparker for op til 1200 gæster.

learning by nature

Det kan godt være, at det er sjov og ballede når vi laver events. Heldigvis! Det skal der også være plads til. Vi er også virkeligt gode til, at skabe elementer af udfordring og læring.

Vi mener det! Det skal være sjovt for alvor.

coca cola klatrevæg

Det holder, når vi siger at vi nogen gange godt tør det, hvor andre takker nej tak.

www.essencius.dk eventbureau kontaktede www.teamexplore.dk  omkring et projekt de havde forslået Coca Cola. I alt sin simpelhed skulle tilfældige forbipasserende på Kultorvet inviteres til at klatre på Cola flasken, og smide deres bucket list i kapslen øverst på væggen.

Vores opgave i den sammenhæng var at bygge en klatrevæg, som 2 andre firmaer pænt havde takket nej til under banneret. På benneret skulle der påmonteredes farvekorrekte klatregreb, ovenpå det store 10×10 m banner af Coca Cola Zero. Væggen blev 10 m høj og startede i 7 m højde med en rute med normal sværhedsgrad!

Dertil skulle vi i samarbejde med Force få testet og godkendt væggen, samt selvfølgelig topankeret øverst oppe, og som tilføjelse til det hele, så blev klatrevæggen etableret på et eksisterende byggestillads placeret uden på en ejendom under renovering. På trods af lidt udfordringer med topankers samt tidspres kom vi sikkert i mål med den del, hvilket lykkedes med god hjælp af Sikringsagenten.

Og så var der jo selve arrangementet med sikring af gæsterne på væggen. 3 kolde dage i København med cirka 160 københavnere, så kom alle gæsterne sikkert op og ned igen på væggen, omend nogen var udfordret af kulden og højden, men fik alligevel en god oplevelse ud af det. Sikringen af klatrevæggen var i virkeligheden den vigtigste opgave og forløb selvfølgelig uden problemer.

Så omend det var koldt, og en tidskrævende opgave, syntes vi at vi kom godt i mål. Tjek selv filmen herunder.

DGI landsstævne 2017

Teamexplore var projektleder for ca 650 efterskoleelevers outdooroplevelser til landsstævnet i Ålborg 2017.

Efterskoleforeningen ønskede at udvide efterskoleelevernes valgmuligheder til landsstævnet 2017, med outdoor aktiviteter. Og valget faldt på Teamexplore som arrangør deraf, da vi tidligere har haft et godt samarbejde med efterskoleforeningen. I samarbejde med vores instruktør korps samt gæsteinstruktører leverede vi friluftstur, samt workshops bestånede af klatring, kajak/SUP og Kano, MTB, samt adventurerace. Workshopsene foregik på forskellige sites i byen fordelt over 4 dage. Så der skulle være styr på logistikken.

Efter en afdækning af behov og muligheder, samt flere turer til Ålborg med møder med lokale udbydere fx Ålborg vandcenter, Ålborg sportshøjskole, Rold skov adventures, samt instruktør møder, tegnede der sig en god plan. Faktisk var vores plan så god, at efter en kaotisk tirsdag til selve stævnet, med mange telefon opringninger om “hvor skal vi være” “hvornår starter det”  osv. Ja egentlig spørgsmål, der kunne findes svar på hvis deltagerne læste deres plan, så ringede telefonen kun onsdag eftermiddag, hvor en instruktør klagede over hans kaffe var kold! Så alt i alt, holdt vores plan 99%

En fantastisk uge, og vi er klar igen i Svendborg 2021

vi kommer overalt

Indtil videre har vi løst opgaver i Vrads, Wales, Silkeborg, Sverige, Langeland, København, Lillebælt, Falkonér Allé, Strøget, Polen, Grønland, Tyskland og Vorgod-Barde

Luk menu
×
×

Kurv