TEAM LEARNING

Træklatring

Er du virksomhedsejer eller personaleleder, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med arrangementer omhandlende sociale relationer og kommunikation.

Dit personale i din virksomhed er det vigtigste aktiv, du har! At tiltrække de rigtige medarbejdere, og udvikle dem i forhold til deres og virksomhedens planer og behov er væsentlige konkurrenceparametre, som du skal være opmærksom på. Men derudover er anerkendelse et motivationsfremmende redskab i din personalehåndtering. Styrkelse af de sociale relationer er også en styrkelse af din virksomhed.

Vi har mange års erfaring med teambuilding og ledelse.

Kontakt os, så laver vi en plan sammen med jer.

Teamexplore

Learning by nature

MANGE ÅRS ERFARING

Teamexplore har arbejdet med teambuilding i næsten 20 år. Vi har lige så mange års erfaring med personaleledelse, HR og udvikling. 

Din organisation består af mennesker – alle med forskellige værdier, motiver og erfaringer. Der er altid noget nyt at lære og nye mål at sætte sig. teamexplores tilgang til teambuilding er grundlæggende positiv og styrker  teamets fælles kultur.

hvad gør vi?

Garuda typologi

garuda typologi

Garuda-testen er et kraftfuldt værktøj, til at skabe dynamik og forandring. Hvorfor sætter din kollega altid 1000 skibe i søen? Og hvorfor er det altid dig, der får dem i havn? 

Personale kick off

kick off

Det bedste kick off er ikke en sommerfest. Vi arbejder målrettet med mission, vision og værdier til at sætte retning i jeres organisation. Vi gør det med høj energi og aktiviteter som understøtter jeres destination.

Supervision

kollegial supervision

Hvad ville der ske, hvis man bestemte sig for aldrig at lave den samme fejl tre gange? I kollegial supervison arbejder vi aktivt med organisationens læringskultur. Supervision handler om tillid og højt engagement.

Værdibaseret ledelse

værdibaseret ledelse

Værdibaseret ledelse er verdens stærkeste ledelsesform. Vi laver en grund proces med jer, hvor vi inddrager hele organisationen i udvikling og forhandling af jeres værdier. Hvorfor? Fordi I får de mest dedikerede medarbejdere.

skovsti

fremtidsværksted

Hvor er vi henne om et halvt år? Hvor er vi henne om tre år? På fremtidsværkstedet ridser vi jeres udviklingsprojekter op: Hvilke skal løses og hvilke skal vælges fra? Vi arbejder med SWOT-analyse og benhårde valg.

Teamwork

team-analyse

Team-analysen undersøger jeres team 360 grader. Følger I op på opgaverne? Er der styr på jeres mål og kommunikation. Et letforståeligt værktøj, som kan understøtte forandringer allerede samme dag.

Konfliktberedskab

konfliktberedskab

 Er konflikter en del af jeres professionelle liv? Reagerer I personligt? Vi arbejder med konfliktfortåelse, konflikttrappen og udarbejder et et færdigt konfliktberedskab som en del af processen med jer, så I kan begynde at agere professionelt.

Pædagogisk dag

pædagogisk dag

Vi har mange års erfaring med planlægning af pædagogiske dage, og pædagogisk udvikling. Vi har bl.a. arbejdet med opholdssteder, naturskoler, ungdomsskoler, børnehaver, skoler, SSP-arbejdere, dagplejere og kommunale forvaltninger. Vi er ret gode til det.

Lars Nyhuus Alene i vildmarken

vinder foredrag

Lars Nyhuus vandt i 2018 Alene i Vildmarken på DR1.

Hør Lars fortælle om vindermentalitet, nordlys og fiskelykke.

Hvorfor tog han afsted? Hvad skete der?

vi har TÆNKt OVER...

meningen med det hele

Vi har faktisk en plan og et mål for jer, når I booker hos os.
Vi vil noget med jer.

PRAKTIKKEN

Logistik, materialer og forplejning

kroppen husker

Vi lærer mindst, når vi sidder og kigger på powerpoints. Så dem laver vi så få som muligt af. "Don´t tell it. Show it!"

de har brugt os

Luk menu
×
×

Kurv